Eetwinkel Het Eendje

In 2015 zijn wij begonnen met onze cafetaria in Afferden (Limburg). In 2020 bestonden we 5 jaar en dit jubileum vierden wij in een compleet vernieuwde zaak, met een nieuwe naam: Eetwinkel Het Eendje.

Met ons hele gezin en betrokken team werken wij eraan om elke klant een warm welkom te geven. Je voelt dat er veel hart is voor de zaak.

Voor de overstap naar Eetwinkel is heeft de zaak een geheel nieuw interieur gekregen, van vloer tot plafond. We hebben een veel gezelligere uitstraling gecreëerd van binnen en buiten, mensen willen graag blijven zitten om te eten. Zo merken we dat er meer fietsers en wandelaars binnen komen om lekker te eten en drinken. En dat kan gerust met zo’n 20 zitplaatsen binnen en nog eens ruim 60 op het terras.

Door ons nieuwe kassasysteem kunnen klanten voortaan ook online bestellen. Tevens hebben we ons aanbod worden uitgebreid met o.a. burgers en frites toppers. We spelen graag in op het lokale aspect, zo komen alle vleesproducten van dorpsslager Arno de Best. Op donderdag is het visdag, dan maken we verse kibbeling en gebakken vis en dat paneren we met huisgemaakt deeg.

We hopen je graag te zien in onze Eetwinkel!

Angelica, Toine, Anousha, Fleur
en team Het Eendje